Placinta cu legume
Placinta cu legume si telemea. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Rezervatia naturala Padurea de fagi de la DragomirnaSuceava
- Biserica Romano Catolica Sfantul Petru si Pavel din BrasovBrasov
- Rezervatia Naturala Padurea HagieniConstanta
- Muzeul de Istorie a FarmacieiSibiu
Articole recente
Bilete de Avion
Retete culinare traditionale
Retete culinare din categoria mancaruri-cu-carne
Pui cu smantanaReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
1 vot
din |
Preparat in sos de smantana si presarat cu marar tocat, puiul devine delicios. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-05-29 |
Snitel ca la BeiusReteta traditionala din regiunea Crisana
|
1 vot
din |
Carne de vitel trasa in faina si prajita, apoi data la cuptor cu sos de ceapa, telina si bulion. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-05-29 |
Pasare cu ghiveciul gradinariteiReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
2 voturi
din |
Carne de pasare intr-un delicios ghiveci de legume, fiert in vin si servit cu verdeata tocata. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-05-29 |
Musaca de varzaReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
1 vot
din |
Acest gen de mancare seamana mult cu varza de Cluj. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-04-30 |
Tocana cu rosiiReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
2 voturi
din |
Un pranz delicios, chiar de nu esti pofticios. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-04-30 |
Frigarui haiducestiReteta traditionala din regiunea Oltenia
|
9 voturi
din |
Facute din carne si ficat, frigaruile haiducesti te imbie inca de cand sfaraie pe gratar cu mirosul si aspectul lor. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-04-30 |
Snitel de vitel ca la FagarasReteta traditionala din regiunea Ardeal
|
3 voturi
din |
Simplu de gatit, snitelul de vitel ca la Fagaras este fraged si tare gustos. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-04-30 |
Ciulama de ciuperci cu carne de pasareReteta traditionala din regiunea Ardeal
|
1 vot
din |
Gustoasa ciulama de ciuperci cu carne de pasare te cucereste de la prima degustare. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-04-30 |
Dovlecei umpluti cu limbaReteta traditionala din regiunea Oltenia
|
5 voturi
din |
Dovlecei umpluti cu pasta de limba cu marar si ou fiert, asezonati cu morcovi si serviti cu sos de rosii. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-04-30 |
Mancare de crumpi cu carneReteta traditionala din regiunea Banat
|
3 voturi
din |
Cu mancarea de crumpi cu carne te saturi dintr-o data! | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-01-30 |
Varza a la ClujReteta traditionala din regiunea Ardeal
|
7 voturi
din |
Echilibrul perfect dintre varza calita, sarmalute si bulz ardelenesc. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul alina in data de 2017-01-30 |
Cartofi mocanestiReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
1 vot
din |
Preparati la cuptor, in vas de lut, te imbie sa tot servesti. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-01-30 |
Tocana ca la AbrudReteta traditionala din regiunea Ardeal
|
3 voturi
din |
Tocana cu carne de porc, cu specific ardelenesc. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-01-30 |
Carnati oltenesti afumatiReteta traditionala din regiunea Oltenia
|
11 voturi
din |
Cunoscuti in toata tara pentru gustul lor deosebit, carnatii oltenesti afumati au devenit deja o marca nationala. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-01-30 |
Carnati de porc in sos de vinReteta traditionala din regiunea Crisana
|
8 voturi
din |
Carnati proaspeti de porc, pregatiti cu sos de vin, foi de dafin, usturoi si nucsoara. | |
Reteta adaugata de catre utilizatorul evelyne in data de 2016-12-30 |