Stufat din carne de pasare
Stufat din carne de pasare, cu ceapa verde si usturoi, in sos de rosii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Carnati de porc in sos de vin
Carnati proaspeti de porc, pregatiti cu sos de vin, foi de dafin, usturoi si nucsoara.
Ingrediente
- 800 g de carnati proaspeti;
- 200 ml de vin alb;
- 50 g de unt;
- 2 catei de usturoi;
- 1 lingura de faina;
- 1 lingura de bulion;
- 2 foi de dafin;
- nucsoara;
- sare si piper.
Mod de Preparare Carnati de porc in sos de vin
- carnatii se fierb timp de 10 minute in putina apa, cat sa ii cuprinda;
- faina se rumeneste in unt, apoi se adauga bulionul si se stinge cu vinul;
- sosul obtinut se toarna peste carnati;
- se pun si foile de dafin si usturoiul taiat feliute, se presara nucsoara, sare si piper dupa gust si se lasa totul sa fiarba inabusit pana scade sosul.
Mod de servire
Se servesc cu cartofi natur.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.