Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciulama de ciuperci cu carne de pasare
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2017-04-30
1 vot
din Descriere Ciulama de ciuperci cu carne de pasare
Gustoasa ciulama de ciuperci cu carne de pasare te cucereste de la prima degustare.
Ingrediente
- 750 g de carne de pasare;
- 250 g de ciuperci;
- 200 g de faina;
- 100 g de untura;
- 50 g de unt;
- 100 g de morcovi;
- 50 g de telina;
- 50 g de ceapa;
- 20 g de sare.
Mod de Preparare Ciulama de ciuperci cu carne de pasare
- carnea se pune la fiert impreuna cu zarzavaturile, ceapa si sarea;
- faina se caleste putin in untura incinsa, amestecandu-se bine cu o lingura de lemn;
- ciupercile se ung cu unt, se amesteca toate intr-un vas si se pun si ele la calit;
- se sting apoi cu zeama strecurata (in care a fiert carnea); se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute;
- la final, carnea se acopera cu ciulama si se serveste pe un platou cu mamaliguta; se stropeste cu putin unt topit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.