
Plachie bucovineana
Preparatele culinare din peste au fost intotdeauna la loc de cinste in gastronomia romaneasca. Pestele este o sursa de minerale si vitamine, contine putin colesterol si asigura o digestie usoara. Indi ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Dovlecei umpluti cu limba
Dovlecei umpluti cu pasta de limba cu marar si ou fiert, asezonati cu morcovi si serviti cu sos de rosii.
Ingrediente
- 1 kg de dovlecei;
- 700 g de limba;
- 2 oua;
- 100 g morcovi;
- 100 g de ceapa;
- 2 fire de marar;
- 25 g sare;
- 15 g de piper.
Mod de Preparare Dovlecei umpluti cu limba
- dovleceii se curata, se oparasc si se lasa sa se raceasca;
- limba se fierbe, se curata de pielite si se trece de doua ori prin masina de tocat carne;
- ceapa se taie marunt, se rumeneste in ulei si se amesteca cu pasta facuta din limba, apoi totul se condimenteaza cu piper, sare si marar;
- dovleceii se umplu cu aceasta compozitie , iar in mijloc se introduce cate un ou fiert intreg;
- morcovii se fierb si se taie julien, apoi se aseaza langa dovlecei, care se dau la cuptor pentru 15-20 de minute;
- se servesc felii, cu sos de rosii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.