Pui cu sos de vin si patrunjel verde
Piept de pui in sos de vin si usturoi, presarat cu patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pasare cu ghiveciul gradinaritei
Carne de pasare intr-un delicios ghiveci de legume, fiert in vin si servit cu verdeata tocata.
Ingrediente
- 1 kg de carne de pasare;
- 125 g de ceapa;
- 250 g de morcovi;
- 250 g de cartofi;
- 150 g de mazare;
- 150 g de fasole verde;
- 150 g de dovlecei;
- 125 g de ardei gras;
- 125 g de telina;
- 250 g de rosii;
- 200 g de bame;
- 100 g de unt;
- 50 g de bulion pasta;
- 50 ml de vin;
- 50 ml de supa de oase;
- 50 g de verdeata;
- 50 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Pasare cu ghiveciul gradinaritei
- carnea de pasare se curata, se spala bine, se taie in portii, se scurge de apa, se sareaza si se prajeste intr-o cratita, in jumatate din cantitatea de unt, apoi se scoate intr-un vas;
- in grasimea ramasa se caleste ceapa tocata marunt, se stinge cu bulion si supa de oase, apoi se adauga peste carne si se fierb impreuna timp de 45 de minute;
- morcovii, cartofii si telina se taie cercuri, se calesc in restul de grasime si se adauga si ele peste carne;
- cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga dovleceii, fasolea, ardeii grasi, mazarea si bamele; se sareaza si se pipereaza, dupa gust;
- dupa ce au fiert, se pun vinul si rosiile si se introduc la cuptor, pentru 20 de minute;
- se serveste cu verdeata tocata marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.