7,297 oferte
3,178 obiective

Retete culinare traditionale

  •  
Cautare retete!

Retete culinare din categoria dulciuri
specifice regiunilor:
Ardeal;


Gogosi cu iaurt

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
10.0/10 din 3 voturi
Gogosi cu iaurt Preparate rapid si cu un gust delicios, gogosile cu iaurt sunt pe placul intregii familii.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-11-15

Chec cu smantana

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
8.0/10 din 3 voturi
Chec cu smantana Chec simplu cu smantana si coaja de lamaie.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-11-07

Magiun de prune

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
5.5/10 din 2 voturi
Magiun de prune Folosit la prajituri si gogosi sau doar uns pe paine, magiunul de prune ca in Ardeal place si celor mari si celor mici deopotriva.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-09-12

Mere la cuptor

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
9.3/10 din 3 voturi
Mere la cuptor Coapte in spuma, te-ndulcesc de nu te vezi.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-08-11

Prajitura de post

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
9.5/10 din 6 voturi
Prajitura de post Buna si aromata, pentru cand va e dor de dulce.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-08-11

Galuste cu prune

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
10.0/10 din 3 voturi
Galuste cu prune Gombotii, dupa cum le spun secuii si maghiarii sunt absolut delicioase si stapanesc pofta de dulce numaidecat.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-28

Boti (galuste taranesti din branza de vaci)

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
10.0/10 din 2 voturi
Boti (galuste taranesti din branza de vaci) Boti sau galustele din branza de vaci este o reteta reprezentativa pentru bucataria traditionala din zona Ardealului, fiind moi si placute la gust daca se gatesc cu branza proaspata.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-25

Placinta saseasca

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
10.0/10 din 3 voturi
Placinta saseasca Grisul va deveni diafan pentru placinta traditional saseasca daca este fiert la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca se va adauga grisul in ploaie, amestecandu-se energic pentru a nu se forma cocoloase.
Reteta adaugata de catre utilizatorul noana in data de 2011-02-25
16-23 din 23
Pagini:  |<< 1 2
Cazare Romania