Pastrama de oaie
Mancare valaha, de consumat toamna, cu un pahar de must. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Marmelada de mere, gutui si pere
Marmelada delicioasa de fructe coapte, din camara bunicii.
Ingrediente
- 4 kg de gutui;
- 4 kg de mere rosii;
- 4 kg de pere tari;
- 4 kg de zahar (sau 2 kg, daca va place mai acrisoara);
- 6 linguri de apa.
Mod de Preparare Marmelada de mere, gutui si pere
- fructele se taie felii si se curata de samburi, cotor si partile de coaja patate;
- se pun la fiert cu putina apa la foc puternic, apoi, dupa primul clocot, la foc mic;
- cand s-au muiat pasta, se adauga zaharul si se lasa la fiert pana se obtine o pasta groasa;
- se lasa la racit si apoi se pune in borcane.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.