Omleta surpriza
Omleta cu rosii, slanina si marar. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Inghetata de rubarba
Inghetata de rubarba fiarta in vin alb si zeama de lamaie.
Ingrediente
- 500 g de rubarba;
- 200 g de zahar;
- 1/2 pahar de vin alb;
- 4 galbenusuri;
- 1/2 lamaie;
- 500 ml de frisca;
- 1 baton de vanilie;
- 4-5 capsuni.
Mod de Preparare Inghetata de rubarba
- rubarba se curata, se taie bucati (se opresc numai cozile, frunzele nu se folosesc) si se pune la fiert in vinul alb, cu zeama de lamaie, batonul de vanilie si 100 g de zahar;
- se lasa pe foc pana devine ca un compot, apoi se scurge rubarba, se lasa sa se raceasca si se paseaza;
- galbenusurile se bat cu zaharul ramas pe baie de aburi, pana devin spumoase, apoi se dau deoparte si se mai bat putin;
- dupa ce s-au racit, se amesteca cu rubarba pisata si cu frisca batuta, dandu-se la congelator peste noapte;
- se decoreaza cu capsuni.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.