Scrumbie de Dunare
Scrumbia se gateste in general la gratar si cuptor, insa mai poate fi servita si prajita, marinata sau plachie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cosulete din ciocolata
Cosulete din ciocolata cu crema de sampanie si fructe.
Ingrediente
- 250 g de ciocolata neagra;
- 100 g de ciocolata alba;
- 2 albusuri;
- 75 g de zahar;
- 1 plic de gelatina;
- 300 ml de sampanie;
- 300 ml de frisca lichida;
- fructe la alegere.
Mod de Preparare Cosulete din ciocolata
- ciocolata neagra si cea alba se topesc;
- cu ajutorul spritului, se face cate o linie de ciocolata alba in interiorul unui pahar tinut in prealabil cateva minute la congelator, apoi se acopera locurile libere cu ciocolata neagra si se da din nou paharul la congelator pentru 30 de minute;
- albusurile se bat cu zaharul, iar gelatina se pregateste si se incorporeaza dupa aceea sampania;
- frisca lichida se bate cu mixerul, apoi se incorporeaza usor peste compozitia de gelatina;
- se scot paharele din congelator si se pun intr-o cratita cu apa fierbinte timp de 1 minut, dupa care se scot, cu grija, "cosuletele" de ciocolata din pahar;
- se pune crema de sampanie si se decoreaza cu fructe, dupa plac;
- cosuletele se dau la frigider pentru 45 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.