Ciorba de salata cu omleta si afumatura
Ciorba de salata verde cu usturoi, omleta, slaninuta afumata si smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere
Sa se ieie douazeci raci si sa se spele bine si sa-i fearba in zama de carne buna; apoi sa-i scoata si sa le ieie cojile si carnea din picioare; apoi cojile toate puse in piulita
si pisate tare bine; apoi sa iei putina grasime si o infierbanta si sa pui cojile cele pisate inuntru sa se prajasca putin, si apoi sa pui jumatate lingura faina inuntru si sa se
mai prajasca putin; apoi sa se strecoare acea grasime printr-o petica, si cojile acele sa se puie iar in zama in care au fert racii sa mai fearba bine; apoi grasimea aceea strecurata sa se puie intr-o tigaie sa
se infierbinte si sa puie o lingura de faina inuntru, si sa lasa sa se umfle, dar nu sa se rumineasca; si apoi sa o toarne zama aceea in
care au fert racii si sa o strecuri prin sata si sa mai fearba putin; apoi sa tai franzela rumenita si sa pui in chisa impreuna cu coditele si cu picioarele racilor, si sa torni zama peste dansii si sa dai la masa.
* chisa (sau chisea) - vas din sticla, portelan sau cristal, utilizat pentru pastrarea dulcetii.
Citeste si:
Fii primul care comenteaza asta.