7,297 oferte
3,178 obiective

Supa cu gugosele de tocatura de curcan

10.0/10 din 3 voturi


Descriere

Ie o bucata de pept de curcan fript si vro cateva ciuperce, jumatate de franzela muieta in lapte, putin petrinjel verde, floare de nucusoara si le toci, apoi le pisezi; apoi pune doua
galbanusuri de oua si le mesteca bine cu tocatura; apoi presara pe o scandura posmag subtire, pune tocatura si o intinde de un deget de groasa; apoi le taie cu un fer tot ratunde
si sa le prajesti; apoi toarna deasupra zama arsa.

* posmag - pesmet.


Citeste si:

+ adauga comentariu pentru COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania