Papricas ardelenesc de pui
Papricasul ardelenesc de pui cu smantana si patrunjel verde se fierbe domol la cuptor si se mananca incetisor, ca sa iti priasca. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere
Intai se spala curechiul tare bine si-l oparesti de doua ori cu apa clocotita; apoi il pui de ferbe moale si strecurandu-l, ii faci rumineala de-abia galbana de faina cu grasime; si taind curechiul
tare maruntel, il pui inuntru in rumineala ca sa se prajasca bine; apoi ii pui doua polonice zama de carne, puind piperiu si sare, o bucatica zahar, doua linguri smantana, castane pe cate vrei si sa-l lasi sa fearba putin; si apoi il pui pe farfurii, facand garnitura impregiur cu carnati sau parjoale.
* curechi - varza.
Citeste si:
Fii primul care comenteaza asta.