Placinta saseasca
Grisul va deveni diafan pentru placinta traditional saseasca daca este fiert la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca se va adauga grisul in ploaie, amestecandu-se energic pentru a nu se forma cocol ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciorba de salata cu omleta si afumatura
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2014-01-29
2 voturi
din Descriere Ciorba de salata cu omleta si afumatura
Ciorba de salata verde cu usturoi, omleta, slaninuta afumata si smantana.
Ingrediente
- 4 capatani de salata mari;
- 100 g de slaninuta afumata;
- 3 legaturi de usturoi;
- 2 oua;
- 25 ml de lapte;
- faina;
- ulei;
- smantana;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de salata cu omleta si afumatura
- salata se spala si se taie fasii;
- slaninuta se prajeste in oala in care se va face ciorba, apoi se scoate pe o farfurie;
- in grasimea ramasa se caleste usturoiul tocat, apoi se adauga slanina si salata, se completeaza cu apa si se lasa la fiert; se potriveste gustul de sare;
- separat, se prepara o omleta din oua, lapte si putina faina, care se prajeste bine, se lasa la racit si se taie fasii;
- fasiile de omleta se pun in ciorba si oala se da deoparte;
- la sfarsit se adauga smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.