Mancare de dovlecei
Pregatita la cuptor, mancarea de dovlecei cu sos e una tipic munteneasca, servita mai ales primavara, in post. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere
Iei un curcan, il grijesti si-l pui sa fearba; apoi scoti binisor pelea de pe dansul si scoti si carnea de pe ciolane; faci din carne tocatura maruntica cu miez de pane, pui inuntru cinci sau sese oua, dupa
multimea tocaturii, apoi pui putina sare, piperiu, enibahar, scortisoara si coaja de alamaie si sa amesteci tare bine la un loc; apoi faci o turta de un deget de groasa din tocatura si tai tot ciubuce
de limba, jambon, picioare de vaca, iepure, slanina si castraveti murati, si pui tot randuri; dupa ce umpli turta de tocatura de mai sus, o indoiesti in doua si o invalesti in pelea ce de curcan, si o
pui intr-o panza curata, legata la capite, si o ferbi in zama in care au fert cucanul; dupa ce este fearta o iei si o pui la teasc sa se tipareasca, si este gata.
* ciubuce - bastonase, bucatele;
* teasc - presa manuala cu ajutorul careia se scoate zerul din branza, cas etc.
Citeste si:
Fii primul care comenteaza asta.