Ciorba de loboda ca-n Ardeal
Ciorba de loboda, dreasa cu ou si smantana si presarata cu tarhon si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere
Ie patru sau cinci hulubi sa-i curati si ii taie in doua in lung; le pune sare si ii bate cu muchea cutitului ca sa se latasca putin; si apoi iei petrinjel verde, ceapa si ciuperce; si maiurile hulubilor si cateva sardele, piperiu si sa le pisezi toate la un loc; apoi slanina si o tai in frunze subtire; apoi pune hulubii pe o hartie alba si pune frunzele cele de slanina
pe hartie si intinde inuntru implutura, si pe deasupra iar slanina, si asa toate; si sa tai hartia frumos, apoi ii pui pe un gratariu uns cu unt si ii frigi incet, pana se gatesc.
* hulub - porumbel de casa;
* mai - ficat;
* papilot - hartie cerata folosita pentru a praji carnea la gratar.
Citeste si:
Fii primul care comenteaza asta.