Pilaf cu dovlecei
Pilaf de orez cu dovlecei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere
Sa ia una litra si jumatate de morcovi taiati lungareti si subtiri; sa li se deie mai intai un clocot si sa se scurga bine de apa; apoi sa se puie intr-o alta tingire curata cu o litra de zahar sfarmat si sa se toarne deasupra apa clocotita pana ii va acoperi peste tot; dupa ce va scade apa pe jumatate, sa se puie coaja de alamaie cat se va socoti de trebuinta, si dupa ce va mai scade incat sa ramaie ca patru linguri de apa numai, sa se stoarca zama de la doua alamai; asa fiind gata, sa se aseze pe farfurii si sa se deie fierbinte la masa.
Citeste si:
Fii primul care comenteaza asta.