Medalion ardelenesc cu ciuperci
Gatit din muschi de porc si ciuperci, medalionul ardelenesc este un preparat delicios. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Urzici la cuptor
Mancarea de urzici este fortifianta, perfecta pentru sanatate.
Ingrediente
- 1 kg de urzici tinere;
- 1 pahar cu lapte;
- piper;
- 50 g de unt + 50 g de unt pentru uns tava;
- 4 linguri de faina;
- 4 oua;
- 1 ceasca de orez cu bob lung;
- 200 g de telemea.
Mod de Preparare Urzici la cuptor
- se spala urzicile, cu multa apa si se pun la fiert;
- ouale se bat bine cu faina, laptele, untul, piperul, pana se fac pasta si spuma;
- se spala si se fierbe orezul;
- cand se inmoaie urzicile se scot, se scurg, se toaca, se amesteca cu orez fiert si pasta de oua;
- cratita se unge bine cu unt;
- se astern urzicile cu orez si pasta;
- se rade branza deasupra;
- se lasa la cuptor, la foc mic, vreo 30 de minute.
Mod de servire
Se servesc cu bere rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
este foarte delicios..o reteta superba