Balmos de Bucovina
Mancare tipic bucovineana, grasa si gustoasa, de abia te mai ridici de la masa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pilaf cu dovlecei
Pilaf de orez cu dovlecei.
Ingrediente
- 2 dovlecei potriviti;
- 250 g de orez;
- 1 ceapa;
- 4-5 linguri de ulei;
- 1 legatura de marar;
- sare.
Mod de Preparare Pilaf cu dovlecei
- ceapa se spala, se taie fideluta si se pune la calit in ulei;
- dupa ce devine aurie, se adauga 4 cani de apa, iar cand aceasta da in clocot, se pune si orezul spalat si se fierbe la foc mic;
- dovleceii se curata de coaja si de seminte, se taie cubulete si se adauga atunci cand orezul este aproape gata;
- se potriveste de sare, apoi se ia oala de pe foc si se presara deasupra mararul tocat marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.