7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Bors de ciuperci

Bors de ciuperci

O ciorba savuroasa, spre desfatarea celui care o mananca. Intalnita in zona Moldovei, este una dintre cele mai reusite fierturi romanesti. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Retete culinare traditionale

  •  
Cautare retete!

Retete culinare din categoria
specifice regiunilor:
Banat;


Snitel de pui cu ciuperci

Reteta traditionala din regiunea Banat
10.0/10 din 2 voturi
Snitel de pui cu ciuperci Snitelul, unul dintre preparatele remarcabile ale bucatariei austriece, reprezinta intotdeauna un rasfat regesc pentru zona Banatului, o reteta populara, savuroasa si usor de pregatit.
Reteta adaugata de catre utilizatorul noana in data de 2011-06-07

Mar umplut la cuptor

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.3/10 din 6 voturi
Mar umplut la cuptor Marul, un aliment- medicament, aflat la loc de cinste din cele mai vechi vremuri, crud sau copt in cuptor, ramane un dulce sanatos, delicios si aromat pentru fiecare.
Reteta adaugata de catre utilizatorul noana in data de 2011-06-07

Cartofi razaliti

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.6/10 din 7 voturi
Cartofi razaliti Usor de preparat, se pot intalni si sub forma preparatului de supa cu cartofi razaliti.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-04-22

Pilaf banatean

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.0/10 din 4 voturi
Pilaf banatean Colorat si bogat in gusturi, de-ti vine sa nu-l mai lasi.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-04-04

Placinta cu ceapa

Reteta traditionala din regiunea Banat
10.0/10 din 2 voturi
Placinta cu ceapa E atat de buna incat e greu sa nu-ti doresti o bucata.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-28

Ciorba de bucatele

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.6/10 din 5 voturi
Ciorba de bucatele Buna si satioasa, cat sa-ti tina de foame o zi intreaga.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-16

Prajitura cu fructe ca la Banat

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.5/10 din 4 voturi
Prajitura cu fructe ca la Banat Acest gen de prajitura se poate adapta oricarui fruct.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-16

Gradinuca la cuptor

Reteta traditionala din regiunea Banat
7.0/10 din 2 voturi
Gradinuca la cuptor Potrivit pentru zilele de primavara, cu ceva bun de tot alaturi.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-16

Supa de rosii cu galuste de gris

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.0/10 din 7 voturi
Supa de rosii cu galuste de gris Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in momentul cand vor fi lasate in apa altfel grisul s...
Reteta adaugata de catre utilizatorul noana in data de 2011-02-27

Pui ca la Arad

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.3/10 din 10 voturi
Pui ca la Arad Puiul umplut pregatit ca in zona Aradului este o mancare delicioasa, cu o savoare aparte, mai ales daca puiul va fi ales din ferma proprie.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Papadie banateana

Reteta traditionala din regiunea Banat
6.0/10 din 3 voturi
Papadie banateana Papadia banateana este un mod deosebit de a face cunostinta cu frunzele de papadie, un puternic detoxifiant al organismului.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Iahnie de fasole cu carne afumata

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.6/10 din 5 voturi
Iahnie de fasole cu carne afumata Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gust satios.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23

Crap ca la Moldova Noua

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.6/10 din 9 voturi
Crap ca la Moldova Noua Reteta culinara cu crap pescaresc de la Dunare este intotdeauna mult apreciata in aceasta zona, desavarsindu-i gustul cu putin usturoi, verdeata si un pahar cu vin alb.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23

Chec ca-n Banat

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.6/10 din 7 voturi
Chec ca-n Banat Checul este un desert pufos, racoros, incredibil de elegant, intotdeauna irezistibil de bun.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23

Chiftele din legume

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.3/10 din 4 voturi
Chiftele din legume Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa lipseasca.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23
61-75 din 76
Pagini:  |<< 2 3 4 5 6 >>|
Cazare Romania