Oua umplute cu pasta de ansoa
Oua umplute cu pasta de ansoa, un aperitiv deosebit, usor de preparat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pilaf banatean
Colorat si bogat in gusturi, de-ti vine sa nu-l mai lasi.
Ingrediente
- 500 g de orez;
- 1 gogosar;
- 1 ceapa rosie;
- 1 telina mica;
- 1 morcov;
- 4-5 rosii;
- 1 dovlecel;
- 2 cepe albe;
- 1 vanata mica;
- 3 ardei grasi, galbeni si rosii;
- 1 pahar de ulei;
- 2-3 catei de usturoi;
- 1 mana de ciuperci;
- 1 litru de supa de carne;
- sare si piper;
- verdeata: marar si patrunjel;
- 1 lingura de zahar.
Mod de Preparare Pilaf banatean
- se taie marunt ceapa alba si se pune la rumenit in ulei, intr-o cratita mare;
- se curata telina si morcovul, se toaca si se pun si ele in prajeala;
- se curata de cotoare ardeii si gogosarul;
- se taie felii minuscule usturoiul;
- ceapa rosie, vanata, gogosarul, ardeii, rosiile, ciupercile si dovlecelul se toaca marunt;
- se pun toate peste prajeala sa o stinga;
- se adauga orez, piper, sare, zahar, supa, se amesteca din cand in cand pana incepe sa clocoteasca;
- se pune in cratita in cuptorul incins, aproximativ jumatate de ora la foc mic;
- se toaca verdeata si se presara cand e pilaful e gata.
Mod de servire
Se serveste cu vin alb.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.