Ardei grasi umpluti cu vinete
Ardei grasi umpluti cu pasta de vinete cu usturoi, pregatiti la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chec ca-n Banat
Checul este un desert pufos, racoros, incredibil de elegant, intotdeauna irezistibil de bun.
Ingrediente
- 1 kg de faina;
- 8 oua;
- 1 paharel mic de rom;
- praf de copt;
- 1 ceasca mare zahar (300 g);
- 50 g miez de nuca macinata;
- 1 pachet 1/2 de unt;
- 100 g de stafide;
- coaja de la o lamaie;
- zahar vanilat.
Mod de Preparare Chec ca-n Banat
- se prepara o crema frecand untul, impreuna cu 1/2 din cantitatea de zahar si cele 8 galbenusuri;
- praful de copt se dizolva in rom;
- se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, praful de copt dizolvat, nuca, stafidele, si se amesteca bine;
- albusurile se bat spuma deasa cu restul de zahar;
- se incorporeaza toate si se adauga treptat faina;
- tavile tapetate cu hartie de copt, unsa cu unt, se umplu cu aluat;
- cuptorul trebuie sa fie incins la inceput si molcomit apoi;
- cand este copt si frumos rumenit, checul se scoate din tava cat este cald si se lasa la racit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.