Pulpe de pui invelite in piure de cartofi
Pulpe de pui invelite in piure de cartofi cu marar si cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Targu JiuGorj
- Rezervatia naturala Poiana cu Narcise de la NegrileasaAlba
- Monumentul Eroilor Romani din Al Doilea Razboi Mondial de la CareiSatu-Mare
- Biserica Sfantul Nicolae din PopestiCalarasi
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sos ardelenesc de mustar
Sos de mustar cu smantana si patrunjel verde.
Ingrediente
- 2 linguri de mustar;
- 50 g de unt;
- 2 linguri de faina;
- 400 g de smantana;
- 50 ml de otet;
- 1 lingurita de zahar;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- sare.
Mod de Preparare Sos ardelenesc de mustar
- se incalzeste untul si se adauga faina, tinandu-se intr-o cratita la foc moderat numai putin, fara a se rumeni;
- se combina smantana cu otet si apa, iar amestecul rezultat se toarna peste faina, amestecand, spre a se evita formarea de cocoloase;
- se adauga mustarul si sarea si se lasa sa fiarba la foc domol, timp de 20 de minute, verificand din cand in cand, sa nu se lipeasca;
- la final, se presara desupra patrunjel verde.
Mod de servire
Se serveste cald.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.