Clatite cu carnati
Clatite umplute cu carnati, cascaval, sunca si marar, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere
15 dramuri unt pui intr-o tigaie sa se infierbinte si pui de la patru franzele posmag intr-insul ca sa se umfle; apoi pui 100 dramuri vin alb sa fearba amestecandu-l, si apoi il lasa sa se racoreasca; pui 20
dramuri unt si-l freci puhav, si pui trei oua intregi si patru galbanusuri unul dupa altul, de la o alamaie coaja, 30 dramuri zahar, si cand vor fi amestecate bine, iei de la patru albusuri omat;
amestecandu-l binisor si ungand calupul cu unt si cu posmag il torni inuntru si-l dai in cuptoriu.
* dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama;
* posmag - pemet;
* puhav - pufos, moale;
* omat - albus batut spuma;
* calup - tipar; forma in care de regula se coc placintele.
Citeste si:
Fii primul care comenteaza asta.