7,297 oferte
3,178 obiective

Varza a la Teleorman

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-21
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Varza a la Teleorman

Varza calita in straturi, cu carne de porc si sos de rosii - o inventie teleormaneana interesanta si satioasa.

Ingrediente

  • 450 g de carne de porc;
  • 2 kg de varza acra;
  • 250 g de ceapa;
  • 50 g de orez;
  • 30 g de slanina afumata;
  • 25 g de bulion pasta;
  • 5 g de boia de ardei;
  • 100 ml de ulei;
  • 1 kg de rosii;
  • 25 g de sare.

Mod de Preparare Varza a la Teleorman

  • ceapa se taie felii si se da prin masina, impreuna cu carnea si slanina; se pun apoi la calit;
  • orezul se fierbe si se adauga la carnea tocata; amestecul se sareaza si se pipereaza;
  • se pregateste un sos din ulei si rosii cu bulion;
  • varza se curata, se taie julien si se adauga in sosul pregatit, apoi se stinge cu zeama de varza sau apa; se pune la fiert pana se inmoaie;
  • intr-o cratita se aseaza mai intai un strat de varza calita, apoi unul din amestecul cu carne, pana se termina; ultimul strat trebuie sa fie de varza; sosul se toarna deasupra;
  • se introduce la cuptor cca. 1 ora.

+ adauga comentariu pentru Varza a la Teleorman COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania