Papanasi moldovenesti
Papanasii prajiti, de origine moldoveneasca, sunt replica papanasilor de familie austro-ungara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Toci moldovenesc cu smantana
Aperitiv moldovenesc din cartofi, ce poate fi gatit cu usurinta, chiar si de incepatori in ale bucatariei.
Ingrediente
- 500 g de cartofi;
- 2 oua;
- 50 g de untura;
- 5 g de bicarbonat;
- 200 g de smantana;
- 10 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Toci moldovenesc cu smantana
- cartofii se curata de coaja, se spala, se dau prin razatoare si se pun intr-un castron; se sareaza si se lasa sa se scurga de apa, dupa care se storc foarte bine;
- peste acestia, se adauga ouale sparte, piperul, bicarbonatul si sarea si se amesteca totul;
- untura se pune la incins intr-o tigaie;
- se ia cate o lingurita din compozitie si se rumeneste in untura incinsa, pe ambele parti;
- se servesc cu smantana deasupra.
Mod de servire
Se asezoneaza cu bere rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.