Ciorba picanta de legume
Ciorba cu fasole rosie, morcov, telina, ardei iute si usturoi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tochitura suceveana
Din carne de porc si carnati, tochitura suceveana se serveste cu mamaliguta si branza de oaie.
Ingrediente
- 600 g de carne de porc;
- 300 g de carnati bucovineni;
- 250 g de branza;
- 100 g de untura;
- 50 g de sare.
Mod de Preparare Tochitura suceveana
- carnea se taie in bucatele si, alaturi de carnati, se pune la fiert in apa cu sare;
- cand a scazut bine apa, carnatii se taie si se pun, cu tot cu bucatile de carne, intr-o tigaie cu untura; se lasa sa se prajeasca pana la rumenire;
- se serveste apoi pe farfurie, cu branza de oi si mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.