
Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
Paste cu carne in sos de rosii, cu rulouri de vinete cu smantana si cascaval ras, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Tochitura suceveana
Din carne de porc si carnati, tochitura suceveana se serveste cu mamaliguta si branza de oaie.
Ingrediente
- 600 g de carne de porc;
- 300 g de carnati bucovineni;
- 250 g de branza;
- 100 g de untura;
- 50 g de sare.
Mod de Preparare Tochitura suceveana
- carnea se taie in bucatele si, alaturi de carnati, se pune la fiert in apa cu sare;
- cand a scazut bine apa, carnatii se taie si se pun, cu tot cu bucatile de carne, intr-o tigaie cu untura; se lasa sa se prajeasca pana la rumenire;
- se serveste apoi pe farfurie, cu branza de oi si mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.