Pasta din branza de vaci
Pasta din branza de vaci cu ceapa, maioneza si boia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Tocanita speciala de bureti ca la Galati
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2011-11-04
2 voturi
din Descriere Tocanita speciala de bureti ca la Galati
Tocanita de bureti cu marar si patrunjel, stropita cu vin si condimentata cu cimbru.
Ingrediente
- 1,6 kg de bureti (craite, creasta cocosului, carnea gainii);
- 200 g de untura;
- 500 g de ceapa;
- 200 g de patrunjel verde;
- 200 g de marar;
- 100 ml de vin rosu;
- 3 foi de dafin;
- 1 fir de cimbru;
- sare si piper.
Mod de Preparare Tocanita speciala de bureti ca la Galati
- buretii se spala bine, se curata de cozi si se toaca;
- ceapa se caleste intr-o cratita, apoi se adauga si buretii si se amesteca cu verdeata si condimentele, dupa care se baga la cuptor;
- din cand in cand, se stropesc cu vin rosu;
- cand tocanita este aproape gata, se pune si cimbrul.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.