Salata de dovlecei cu tarhon
Usoara si sanatoasa, salata de dovlecei cu tarhon si marar este buna de servit in post, dar si ideala pentru pastrarea siluetei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocanita munteneasca
Tocanita de vitel cu cartofi, rosii, morcovi si ardei, imniresmata cu cimbru, foi de dafin si patrunjel tocat.
Ingrediente
- 1 kg de pulpa de vitel;
- 500 g de cartofi;
- 3 morcovi;
- 2 ardei grasi;
- 400 g de rosii in bulion sau rosii proaspete decojite;
- 1 lingura de bulion;
- 100 ml de ulei;
- 2 foi de dafin;
- 1 lingurita de cimbru;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Tocanita munteneasca
- carnea se spala, se taie cuburi si se pune intr-o cratita cu ulei, la prajit; se toarna o cana de apa si se fierbe carnea pana se evapora lichidul;
- se adauga ceapa taiata marunt, morcovii si ardeii grasi, taiati cubulete;
- dupa 5 minute se pun bulionul, rosiile, foile de dafin si cimbrul, lasand sa fiarba 45 de minute;
- se adauga cartofii cubulete, sare si piper;
- dupa ce au fiert cartofii, se presara patrunjel tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.