Franjuri din pui cu fasole verde
Fasii de piept de pui marinate in sos de usturoi, zeama de lamaie si busuioc, prajite cu fasole verde inabusita. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Placinta ciobaneasca
Inventie ardeleneasca, coapta molcom la cuptor si mancata-ncetisor.
Ingrediente
- 1/2 kg de cartofi;
- 300 g de carne de porc tocata (se poate folosi si carne de vita sau de pui);
- 2 morcovi;
- 1 ardei gras;
- 1 ceapa;
- 3 linguri de unt;
- ulei;
- sare;
- condimente, dupa gust.
Mod de Preparare Placinta ciobaneasca
- cartofii se taie cubulete si se pun la fiert;
- morcovii se taie rondele, iar ardeiul gras pe lung;
- separat, intr-o tigaie, se incinge uleiul si se pune la calit ceapa tocata marunt;
- dupa ce s-a rumenit, se adauga carnea, morcovii, ardeiul si condimentele; se acopera tigaia cu un capac si se lasa la foc mediu 15-20 de minute;
- cartofii fierti se pasereaza cu untul si un praf de sare, obtinandu-se un piureu mai consistent;
- se aseaza intr-o tava compozitia de carne si legume, peste care se distribuie uniform piureul;
- se da la cuptor 20-25 de minute, la foc mediu, pana cand prinde o crusta bine rumenita.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.