
Papricas de porc cu galuste
Specialitate ardeleneasca, papricasul de porc cu galuste este un pranz deosebit de satios. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Tocanita hunedoreana
La Hunedoara, tocanita se prepara din carne de porc si sos de mustar si smantana si e gustoasa de-ti vine sa-ti lingi degetele.
Ingrediente
- 600 g de carne de porc;
- 800 g de ceapa;
- 75 g de untura;
- 2 g de boia de ardei;
- 50 g de usturoi;
- 50 g de mustar;
- 100 g de smantana;
- 25 g de sare.
Mod de Preparare Tocanita hunedoreana
- carnea se spala, se imparte in bucati si se prajeste in grasime;
- ceapa se toaca marunt si se adauga peste carne, calindu-se bine pana se inmoaie;
- cand s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua;
- din mustar si smantana se prepara un sos cu care se stinge friptura;
- se mai lasa sa fiarba inca putin si se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.