Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Papricas de porc cu galuste
Specialitate ardeleneasca, papricasul de porc cu galuste este un pranz deosebit de satios.
Ingrediente
- 1,2 kg de carne de porc;
- 5 g de boia dulce;
- 100 g de bulion pasta;
- 275 g de untura;
- 1 kg de ceapa;
- 350 g de faina;
- 4 oua;
- 4 legaturi de verdeata;
- 50 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Papricas de porc cu galuste
- carnea se portioneaza si se prajeste in 200 g de untura;
- se scoate si in untura ramasa se caleste ceapa tocata marunt;
- se adauga boiaua, bulionul si apa fierbinte (sau supa), apoi se lasa la fiert timp de 10 minute;
- se pune apoi carnea prajita si se mai fierbe 30-40 de minute;
- separat, se prepara galustele: se toarna 300 ml de apa fierbinte peste 75 g de untura si se pune la foc; cand da in clocot se adauga faina si se bate pana se ingroasa, apoi se adauga ouale, amestecand pana la omogenizare; din aceasta compozitie se fac galustele, care se introduc in apa clocotita cu sare;
- dupa fierbere, se clatesc in apa rece si se introduc in sos, lasandu-le sa dea in clocot inca 10 minute;
- se serveste cu verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.