Supa rece de castraveti cu lapte batut
Supa de castraveti cu lapte batut, inmiresmata cu usturoi, marar tocat si nuca maruntita. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocana pandurilor
Continand preponderent carne si produse din carne, tocana pandurilor este extrem de satioasa.
Ingrediente
- 75 g de carnati oltenesti;
- 75 de g de carnati de porc;
- 75 g de toba;
- 100 g de muschi tiganesc;
- 150 g de pulpa de porc;
- 250 g de ceapa;
- 100 ml de ulei;
- 50 de bulion;
- 100 ml de supa de oase;
- 100 ml de vin;
- 10 g de verdeata;
- 10 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Tocana pandurilor
- pulpa de porc, carnatii, muschiul tiganesc si toba se taie in cuburi mari si se prajesc in ulei, mai intai pulpa de porc si apoi, in grasimea ramasa, restul;
- ceapa se toaca marunt si se prajeste in uleiul ramas, apoi se toarna bulionul si se stinge cu supa de oase;
- in sosul obtinut se pune carnea si se adauga vinul, sarea si piperul;
- cand e aproape gata, se presara deasupra verdeata tocata marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.