
Mancare de castraveti murati
O tocanita cu carne specific gorjeneasca, usor acrisoara, dar placuta si proaspata, atat iarna, cat si vara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Tocana pandurilor
Continand preponderent carne si produse din carne, tocana pandurilor este extrem de satioasa.
Ingrediente
- 75 g de carnati oltenesti;
- 75 de g de carnati de porc;
- 75 g de toba;
- 100 g de muschi tiganesc;
- 150 g de pulpa de porc;
- 250 g de ceapa;
- 100 ml de ulei;
- 50 de bulion;
- 100 ml de supa de oase;
- 100 ml de vin;
- 10 g de verdeata;
- 10 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Tocana pandurilor
- pulpa de porc, carnatii, muschiul tiganesc si toba se taie in cuburi mari si se prajesc in ulei, mai intai pulpa de porc si apoi, in grasimea ramasa, restul;
- ceapa se toaca marunt si se prajeste in uleiul ramas, apoi se toarna bulionul si se stinge cu supa de oase;
- in sosul obtinut se pune carnea si se adauga vinul, sarea si piperul;
- cand e aproape gata, se presara deasupra verdeata tocata marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.