Mancare de castraveti murati
O tocanita cu carne specific gorjeneasca, usor acrisoara, dar placuta si proaspata, atat iarna, cat si vara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancare de castraveti murati
O tocanita cu carne specific gorjeneasca, usor acrisoara, dar placuta si proaspata, atat iarna, cat si vara.
Ingrediente
- 1 kg de castraveti murati (in saramura);
- 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
- 3 cepe;
- 1 pahar de bulion de rosii;
- 2 linguri de untura sau ulei;
- cimbru uscat;
- marar;
- piper.
Mod de Preparare Mancare de castraveti murati
- se toaca ceapa pestisori si se pune la calit in untura (ulei);
- cand s-a muiat, se adauga carnea, iar cand aceasta a prins coaja, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba o jumatate de ora;
- castravetii se taie bucatele, se spala bine (sa nu fie prea sarati) si se pun in mancare, cu piper si cimbru;
- dupa ce se inmoaie, se toarna bulionul si se mai lasa pe foc inca jumatate de ora;
- la sfarsit, se presara mararul tocat.
Mod de servire
Se serveste cu un vin alb, demisec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.