Crochete de creier
Creier de vitel prajit in pesmet. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocana dobrogeana de porc
Pentru un pranz copios, tocana dobrogeana de porc e alegerea perfecta.
Ingrediente
- 1, 1 kg de carne de porc;
- 1 kg de ceapa;
- 1 kg de rosii;
- 1 kg de ardei gras;
- 500 g de orez;
- 200-250 ml de supa;
- 100 ml de vin;
- 200 ml de ulei;
- 10 g de boia;
- 50 g de sare;
- 3 g de piper.
Mod de Preparare Tocana dobrogeana de porc
- carnea se taie marunt, sa sareaza, se pipereaza si se rumeneste in ulei; se scoate apoi pe o farfurie;
- ceapa se taie pestisor si se caleste in acelasi ulei; se stinge cu supa si boia;
- se adauga carnea si se fierbe la foc mic;
- ardeiul se taie julien, iar rosiile cuburi;
- cand carnea este aproape gata, se adauga orezul si ardeiul;
- se pun rosiile deasupra si se baga la cuptor;
- spre final, se potriveste la gust cu vin si sare.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.