
Ciorba de loboda ca-n Ardeal
Ciorba de loboda, dreasa cu ou si smantana si presarata cu tarhon si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Piept de pui cu sos de leurda
Piept de pui la cuptor cu sos de leurda.
Ingrediente
- 2 bucati de piept de pui;
- 1 legatura de leurda;
- 1 ceapa;
- 250 ml de supa de pasare;
- 1 lingura de faina;
- 50 g de unt;
- 50 ml de vermut;
- 50 ml de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Piept de pui cu sos de leurda
- pieptul de pui se dezoseaza si se curata de piele, apoi se taie in patru bucati, care se ung cu ulei si se frig putin pe gratar;
- se aseaza apoi intr-o tava unsa cu uleiul ramas, se presara cu putina sare si piper, se stropesc cu putina apa si se dau la cuptorul cald, pentru 15 minute;
- ceapa se curata, se taie si se caleste in unt topit; se presara faina, se amesteca si se stinge cu vermutul si supa de pasare, fierband sosul obtinut la foc mic si amestecand pana se ingroasa;
- se sareaza si condimenteaza sosul dupa gust, dupa care se incorporeaza frunzele de leurda, spalate si tocat fin in prealabil;
- se serveste pieptul de pui impreuna cu sosul cald.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.