Budinca de cascaval
Budinca din cascaval, lapte si oua, pregatita la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Tocana banateana cu carne de porc si galuste
Reteta adaugata de catre
grigoreana in data de
2016-05-30
2 voturi
din Descriere Tocana banateana cu carne de porc si galuste
Tocana din carne de porc cu rosii si galuste.
Ingrediente
- 750 g de carne de porc;
- 2 cepe;
- 200 g de rosii in bulion;
- 175 ml de ulei;
- 200 g de faina;
- 2 oua;
- 1 lingurita de boia dulce;
- 1 legatura de verdeata;
- sare si piper.
Mod de Preparare Tocana banateana cu carne de porc si galuste
- carnea se taie in bucati mici, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei;
- in uleiul ramas, se caleste ceapa, se stinge cu rosiile in bulion, care au fost trecute printr-o sita, se adauga boia, sare si apa si se lasa sa fiarba;
- se pun bucatile de carne in sos si se fierbe in continuare la foc domol;
- din faina, oua, sare si putina apa se prepara o coca din care se rup bucatele care se rotunjesc intre palme si se fierb impreuna cu tocana cel putin 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.