Papara de peste
Papara ardeleneasca este o reteta specifica partii de nord a regiunii, care solicita la ospetie prin savoarea si deliciul pestilor marunti gatiti in untura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Telina cu masline
O mancare de post, care se poate servi si calda si rece, ce imbina simplu, dar interesant, doua arome pregnante.
Ingrediente
- 6 teline mici;
- 6 rosii;
- 4 cepe;
- 100 g de masline negre;
- 1 legatura de marar;
- 150 ml de ulei;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Telina cu masline
- telina se curata de coaja si se taie felii rotunde, groase de un deget;
- ceapa se toaca;
- se pun impreuna la prajit in ulei, pe foc mic;
- rosiile se taie cubulete si, cand telina s-a muiat putin, se adauga in oala, impreuna cu o cana de apa si putin piper, lasandu-se apoi sa fiarba inabusit o jumatate de ora;
- mararul si patrunjelul se toaca;
- cand mancarea e aproape gata, se adauga maslinele si se mai lasa 5 minute, apoi se potriveste de sare;
- se serveste cu verdeata presarata deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.