Supa de fasole verde cu chisalita
Supa de fasole verde cu pasta de slanina afumata si ceapa, imbogatita cu smantana si presarata cu patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui umplut cu ardei copt
Rulouri de pui umplute cu carne tocata si sunculita afumata, cu garnitura de ardei copti.
Ingrediente
- 2 bucati de piept de pui;
- 1 kg de ardei capia rosu;
- 100 g de sunculita afumata;
- 100 g de carne tocata;
- 1 l de supa de legume;
- otet;
- rozmarin;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pui umplut cu ardei copt
- ardeii se spala, se usuca si se coc pe aragaz;
- carnea de pui se bate cu ciocanul de snitele;
- 2 dintre ardeii copti se taie marunt, impreuna cu sunculita afumata, apoi se amesteca cu carnea tocata, sare si piper dupa gust;
- pe fiecare bucata de carne de pui se aseaza umplutura de ardei si carne tocata, se ruleaza si se leaga cu ata;
- rulourile se pun intr-o tava cu ulei, se presara cu sare, piper si rozmarin, dupa care se toarna supa de legume si se da la cuptor pentru 35-40 de minute;
- ardeii ramasi se taie felii si se amesteca cu ulei, otet, sare si piper dupa gust;
- dupa ce rulourile s-au copt, se lasa sa se raceasca, se desfac atele si se taie felii, apoi se aseaza pe un platou, alaturi sau peste garnitura de ardei copti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.