Gulas oradean
Gulas cu carne de vita, taitei si legume, condimentat cu boia, chimen, cimbru si ardei iute si presarat cu verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Taitei cu varza
Taitei de casa cu varza dulce.
Ingrediente
- 500 g de varza dulce;
- 500 g de faina;
- 2 oua;
- 100 ml de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Taitei cu varza
- din faina, oua, sare si doua linguri de apa calduta se prepara un aluat, care se amesteca bine, se framanta si din care se intinde o foaie subtire, pentru taitei; aceasta se taie in fasiute, lungi de 4-5 cm;
- taiteii se pun la fiert in apa clocotita, in care s-a dizolvat un varf de cutit de sare, cand sunt gata, se scot cu spumiera si se scurg;
- varza se curata, se toaca fideluta, se presara cu sare si se framanta cu mana; dupa un sfert de ora, se stoarce de apa si se pune la calit intr-o cratita cu ulei infierbantat;
- cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga taiteii, se presara sare si piper si se mai lasa cateva minute, amestecand continuu.
Mod de servire
Se pot servi atat calzi, cat si reci.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.