Tort din orez si budinca
Tort din orez, nuca, dulceata si budinca de cacao, presarat cu fulgi de nuca de cocos. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Inghetata de coacaze
Inghetata de coacaze, acrisoara si racoritoare.
Ingrediente
- 500 g de coacaze;
- 200 g de zahar;
- 3 oua;
- 200 g de frisca;
- 1 plic de zahar vanilat;
- 1 lingurita de rom.
Mod de Preparare Inghetata de coacaze
- coacazele se preseaza intr-o sita (sau se prepara la blender), pana se obtin 300 ml de suc:
- albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si romul, iar cand spuma se tine de tel, se pun galbenusurile, pe rand;
- vasul se aseaza pe baie de aburi si se toarna sucul de coacaze;
- dupa aproximativ 10 minute, cand compozitia devine ca o smantana spumoasa, se ia vasul de pe foc, iar cand s-a racit se incorporeaza frisca;
- se toarna compozitia in cupe, se orneaza cu coacaze si se da la rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.