Tochitura moldoveneasca
Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de vita cu fasole verde
Supa de piept de vita cu fasole verde, morcov si patrunjel, imbogatita cu smantana si verdeata.
Ingrediente
- 750 g de piept de vaca gras;
- 1/2 kg de fasole verde;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 morcov;
- 2 cepe;
- 1 lingurita de faina;
- 100 g de smantana;
- verdeata;
- sare.
Mod de Preparare Supa de vita cu fasole verde
- carnea se spala, se taie bucati si se pune la fiert in apa cu sare, spumandu-se de cate ori e necesar;
- se curata ceapa, morcovul, radacina de patrunjel si fasolea verde, taindu-se ceapa si patrunjelul marunt, morcovul pe lung, iar fasolea verde in doua;
- cand carnea este aproape fiarta, se adauga toate in oala si se lasa sa fiarba;
- dupa ce au fiert toate, se pune faina desfacuta in putina apa si smantana, se potriveste de sare si se mai da in cateva clocote;
- la final, se presara verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.