Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Supa de vita cu fasole verde
Supa de piept de vita cu fasole verde, morcov si patrunjel, imbogatita cu smantana si verdeata.
Ingrediente
- 750 g de piept de vaca gras;
- 1/2 kg de fasole verde;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 morcov;
- 2 cepe;
- 1 lingurita de faina;
- 100 g de smantana;
- verdeata;
- sare.
Mod de Preparare Supa de vita cu fasole verde
- carnea se spala, se taie bucati si se pune la fiert in apa cu sare, spumandu-se de cate ori e necesar;
- se curata ceapa, morcovul, radacina de patrunjel si fasolea verde, taindu-se ceapa si patrunjelul marunt, morcovul pe lung, iar fasolea verde in doua;
- cand carnea este aproape fiarta, se adauga toate in oala si se lasa sa fiarba;
- dupa ce au fiert toate, se pune faina desfacuta in putina apa si smantana, se potriveste de sare si se mai da in cateva clocote;
- la final, se presara verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.