Ciorba picanta de legume
Ciorba cu fasole rosie, morcov, telina, ardei iute si usturoi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de usturoi
Supa de usturoi cu suc de rosii, boia si patrunjel verde.
Ingrediente
- 3 capatani mari de usturoi;
- 100 ml de ulei;
- 1 lingura de faina;
- 200-250 ml de suc de rosii (sau pasta de rosii);
- 1 legatura de patrunjel verde (sau cimbru);
- sare, piper si boia.
Mod de Preparare Supa de usturoi
- usturoiul se curata, se zdrobeste si se freaca cu uleiul, pana se obtine o pasta fina;
- se adauga faina, 1,5 l de apa, boiaua, sare, sucul de rosii (sau pasta) putin cate putin si piper dupa gust;
- se pune apoi la fiert pentru 10 minute, amestecand mereu;
- la sfarsit, se adauga patrunjelul tocat (sau cimbrul).
Mod de servire
Se serveste cu paine prajita.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.