Ciulama de ciuperci cu carne de pasare
Gustoasa ciulama de ciuperci cu carne de pasare te cucereste de la prima degustare. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de rosii cu fidea
Supa de rosii cu fidea si verdeata.
Ingrediente
- 1 kg de rosii;
- 1 ceapa;
- 1 ardei;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- o mana de fidea;
- zahar;
- ulei;
- sare si piper boabe.
Mod de Preparare Supa de rosii cu fidea
- ceapa si ardeiul se curata, se taie marunt si se calesc;
- rosiile se spala, se dau pe razatoare si se adauga peste ceapa si ardei; se lasa la fiert timp de 10-15 minute, amestecand continuu, apoi se toarna 2 l de apa si se mai lasa la fiert;
- se adauga fideaua, zaharul, boabele de piper si sare dupa gust;
- se mai lasa 10 minute la fiert, si dupa ce se ia oala de pe foc se presara verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.