Frigarui de berbec
Frigarui cu carne de berbec, rosii, ceapa si ardei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Saramura de pui
Aceasta specialitate gazduieste toate bunatatile de la tara: carne de pui de casa si legume proaspete din gradina.
Ingrediente
- 1 pui fraged;
- sare;
- 4 rosii rascoapte;
- 1 capatana de usturoi;
- 2 ardei grasi;
- 1 ardei iute (dupa gust se pot pune chiar 2 ardei);
- leustean.
Mod de Preparare Saramura de pui
- se spala puiul, se taie in doua, pe muchia pieptului si se intinde roata pe plita incinsa, presarata cu sare din belsug;
- se curata de coaja si se toaca rosiile, ardeii grasi si ardeii iuti;
- se taie felioare usturoiul, iar verdeata se marunteste;
- cand puiul s-a rumenit, chiar parlit-innegrit pe ici pe colo, se bate de sare, se asaza pe fundul unei cratite, se acopera cu rosii, ardei si usturoi si se ineaca in apa fierbinte (se poate pune in loc tuica sau vin, cam un paharel) si se lasa sa dea in clocote;
- la final se presara verdeata.
Mod de servire
Se poate servi cu cartofi taranesti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.