Saramura de peste ca la Ostrov
Peste preparat pe gratar si bagat in saramura cu rosii, usturoi si ardei iute. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de limba si conopida
Supa de limba de vitel cu conopida si patrunjel verde.
Ingrediente
- 1 limba de vitel;
- 1 conopida mica;
- 1 morcov;
- 1 telina;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- sare.
Mod de Preparare Supa de limba si conopida
- carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, timp de 2 ore; cand e gata, se scoate deoparte, se curata de pielite si se taie bucati;
- legumele se curata, se taie rondele sau felii si se pun la fiert in zeama ramasa de la carne;
- dupa ce s-au inmuiat, se adauga conopida desfacuta buchetele, potrivindu-se si de sare;
- dupa ce a fiert, se pun si bucatile de limba, presarandu-se la sfarsit patrunjelul verde tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.