Tocanita de ciuperci
Tocanita de ciuperci, traditionala mancare romaneasca, e de consumat fie simpla, fie ca si garnitura fiind de-a dreptul delicioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa crema de dovlecei
Supa crema de dovlecei cu marar.
Ingrediente
- 2 dovlecei;
- 2 cepe;
- 1 lingura de unt;
- 1 lingura de faina;
- 1 legatura de marar;
- sare.
Mod de Preparare Supa crema de dovlecei
- dovleceii se curata, se taie si se pun la fiert;
- ceapa se taie marunt si se pune peste dovlecei;
- dupa ce au fiert, se trece totul prin sita;
- untul se freaca cu faina si se adauga in piureul de dovlecei, dupa care se mai fierbe putin;
- se potriveste gustul de sare si se presara mararul tocat.
Mod de servire
Se serveste cu crutoane simple sau prajite in unt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.