Bors pescaresc
Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturo ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Gulas secuiesc
Gulasul este considerat de fapt o ciorba foarte groasa, taina ascunsa, cu alte cuvinte merchezul acestei specialitati savuroase este sosul mult.
Ingrediente
- 1 kg carne de porc;
- 1 varza acra;
- 4 linguri untura;
- 5 cepe;
- 500 ml smantana;
- sare;
- paprica;
Mod de Preparare Gulas secuiesc
- carnea se spala, se taie bucati, de marimea unei prune mari;
- ceapa se toaca;
- se innabusa amandoua intr-o lingura de untura pana se rumenesc putin, apoi se adauga putina apa calda si se lasa sa fiarba;
- varza se spala, se taie fideluta si se innabusa si ea in untura ramasa, adaugand putina apa fierbinte;
- cand toate s-au muiat, se aseaza impreuna in cratita cea mai mare;
- se adauga smantana, sare, paprica, apa si se lasa sa dea in clocot cateva minute.
Mod de servire
Se serveste calda, cu paine si vin rosu sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.