Ciorba de gulii cu perisoare
Ciorba de gulii cu perisoare, inmiresmata cu marar verde si cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sufleu de rosii
Sufleu de rosii cu macaroane si cascaval.
Ingrediente
- 700 g de rosii;
- 100 g de macaroane;
- 60 g de cascaval;
- 3 oua;
- 2 linguri de faina;
- unt;
- sare si piper.
Mod de Preparare Sufleu de rosii
- macaroanele se fierb in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg, se trec printr-un jet de apa rece si se lasa intr-o strecuratoare;
- rosiile se oparesc, se decojesc si se paseaza;
- separat, se pun la fiert 150 ml de apa, in care, la clocotire, se adauga faina si un praf de sare, lasand pe foc pana se ingroasa; se da apoi deoparte, iar dupa ce compozitia s-a racit putin se mixeaza cu piureul de rosii, cascavalul taiat cubulete si galbenusurile;
- albusurile se bat spuma si se incorporeaza si ele la final, potrivind de sare si piper;
- intr-o forma unsa cu unt se aseaza, succesiv, cate un strat de macaroane si unul de compozitie de rosii cu cascaval, pana se termina ingredientele, apoi se da la cuptor pentru 20-25 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.