Piure de castane
Piure de castane servit cu frisca. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Stufat din carne de pasare
Stufat din carne de pasare, cu ceapa verde si usturoi, in sos de rosii.
Ingrediente
- 500 g de carne de pasare;
- 1 ceapa uscata;
- 250 ml de suc de rosii;
- 25 g de faina;
- 20 de fire de ceapa si usturoi verde;
- 2-3 linguri de ulei;
- sare.
Mod de Preparare Stufat din carne de pasare
- carnea se spala, se portioneaza si se inabuse in putin ulei incins, impreuna cu ceapa uscata, taiata marunt; se stinge cu apa fierbinte cat sa acopere ingredientele si se continua fierberea;
- se curata si se spala si firele de ceapa si usturoi verde, apoi se leaga in cerculete sau in opturi, care se adauga in oala cand carnea este aproape fiarta si se continua fierberea pentru 5-10 minute;
- faina se dizolva in sucul de rosii, care se toarna in cratita, se adauga sare dupa gust si se introduce vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 10 minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.