7,297 oferte
3,178 obiective

Tocanita de legume cu costita

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-12
9.2/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocanita de legume cu costita

Mancare ardeleneasca din legume si afumatura, usor de gatit, dar tare satioasa.

Ingrediente

  • 2 cartofi mari;
  • 2 cepe mijlocii;
  • 1 morcov;
  • 1 patrunjel;
  • 1 telina;
  • 1 lingura de ulei;
  • 250 g de bulion;
  • 200 g de costita (sau ciolan afumat);
  • sare si piper, dupa gust.

Mod de Preparare Tocanita de legume cu costita

  • legumele se taie cubulete;
  • ceapa se toaca, se caleste in ulei si apoi cu putina apa pana ce devine transparenta;
  • se adauga bulionul si costita (sau ciolanul afumat) si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute;
  • se pun apoi legumele; se condimenteaza si se acopera cu apa;
  • se da oala la cuptor, la foc mediu, aproximativ 1 ora;
  • se verifica permanent daca mai trebuie adaugata apa; este gata atunci cand s-au fiert bine cartofii.

+ adauga comentariu pentru Tocanita de legume cu costita COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania