Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Tocanita de legume cu costita
Mancare ardeleneasca din legume si afumatura, usor de gatit, dar tare satioasa.
Ingrediente
- 2 cartofi mari;
- 2 cepe mijlocii;
- 1 morcov;
- 1 patrunjel;
- 1 telina;
- 1 lingura de ulei;
- 250 g de bulion;
- 200 g de costita (sau ciolan afumat);
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Tocanita de legume cu costita
- legumele se taie cubulete;
- ceapa se toaca, se caleste in ulei si apoi cu putina apa pana ce devine transparenta;
- se adauga bulionul si costita (sau ciolanul afumat) si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute;
- se pun apoi legumele; se condimenteaza si se acopera cu apa;
- se da oala la cuptor, la foc mediu, aproximativ 1 ora;
- se verifica permanent daca mai trebuie adaugata apa; este gata atunci cand s-au fiert bine cartofii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.